eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Premier előtti vetítések a Moziünnepen

Az ország 44 városában várja a filmszeretőket a Moziünnep. Csütörtök és vasárnap között legfeljebb 350 forintért válthatnak jegyet a nézők több mint 200 filmre.

A nézők kedvezményes áron, premier előtt láthatják A bűn lélektana, valamint a Járvány című Lars von Trier alkotásokat, a Friss levegő című magyar filmet Kocsis Ágnes rendezésében, valamint az Al Gore-ról készült dokumentumfilmet, a Kellemetlen igazságot, és Pedro Almodovar legújabb alkotását, a Volvert, Penelope Cruz főszereplésével.

A premierfilmek között vetítik Nemes Gyula filmjét, az Egyetleneimet, a Trisztán + Izolda című akciófilmet, valamint John Tunturro filmjét, a Románc és cigaretta című musical-vígjátékot.

Az ünnep alkalmából több mozi ismét műsorára tűzi a Pirosszkát és az Underworld: Evolution című alkotást.

Az idei év újdonsága, hogy a látogatóknak már nem kell egy teljes árú jegyet venniük ahhoz, hogy kedvezményes jegyet is vehessenek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×