eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána
Szu-34 orosz csapásmérő repülőgép. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Bevetésen az orosz vadászgépek Kurszknál - videó

Az orosz védelmi minisztérium felvételén egy Szuhoj Szu-34-es vadászbombázójának repülése látszik.

Az orosz légierő Szu-34-es, többfunkciós szuperszonikus vadászbombázója egy orosz videó szerint lecsapott az ukrán fegyveres erők egyik bázisára a Kurszki régió határvidékén. A légibombák az orosz védelmi minisztérium videója mellé írt szöveg szerint megsemmisítették a célpontokat.

Előző nap egy Szu-25-ös kurszki küldetéséről adtak ki videót.

A tárca szerdai közlése szerint az orosz haderő három ukrán dandár hat támadását verte vissza a Kurszki területen egy nap alatt.

Az orosz hatóságok tájékoztatása szerint eddig több mint 120 ezer ember menekült el a Kurszki területen dúló harcok elől.

Ukrajna szerdán orosz katonai légi bázisokat támadott, a háború kitörése óta a legnagyobb ilyen akcióban. Egy ütközőövezetet hoznak létre a kurszki régió területén, kijevi indoklás szerint azért, hogy megvédjék az orosz határ menti ukrajnai településeket a mindennapos orosz támadásoktól.

A Kurszki területet elleni nagyszabású, meglepetésszerű ukrán támadás augusztus 6-án kezdődött el. A legfrissebb adatok szerint az offenzíva során 12 polgári személy halt meg, 121 másik megsebesült, közöttük tíz gyermek.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×