eur:
390.35
usd:
359.96
bux:
73622.19
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Nyitókép: Unsplash

Felszállás közben elhagyta egyik kerekét egy gép Los Angelesben

A United Airlines-nak mostanában nincs szerencséje a gépek kerekeivel, pár hónapja is történt egy hasonló eset, és akkor anyagi kár is keletkezett.

Felszállás közben elvesztette az egyik futóműkerekét a Unites Airlines egyik közel 30 éves, Boeing 757-200 típusú gépe a Los Angeles-i repülőtéren hétfőn - írja a The Guardian híradása nyomán a Telex. A légitársaság közlése szerint

összesen 174 utas és 7 főnyi személyzet utazott a gépen, és a hiányzó kerék ellenére is biztonságosan le tudott szállni célállomásán, Denverben.

Az incindens során senki sem sérült meg, és az elhagyott kereket is megtalálták a Los Angeles-i repülőtér kifutóján.

Az eset kapcsán vizsgálat indult, hogy hogyan eshetett le a kerék az utasszállító gépről.

Nem ez az első eset, hogy a United Airlines gépe elveszíti egy kerekét felszállás közben. Mint írják, márciusban egy Japánba tartó Boeing 777-200-as hajtott végre kényszerleszállást Los Angelesben, miután a San Francisco-i reptéren hagyta az egyik kerekét. Akkor az elszabadult kerék a reptér alkalmazottai számára fenntartott parkolóban álló egyik autóra zuhant, és betörte annak szélvédőjét, de személyi sérülés ekkor sem történt.

Címlapról ajánljuk
Ötgólos győzelemmel indította a Ferencváros a nemzetközi kupaszezonját

Ötgólos győzelemmel indította a Ferencváros a nemzetközi kupaszezonját

A Ferencváros 5-0-s győzelmet aratott a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024–2025-ös selejtezőjének második fordulójában a walesi The New Saints ellen. A visszavágót jövő kedden rendezik, de nagy biztonsággal már kijelenthető: a Fradi ezzel a sikerrel elérte, hogy ősszel valamelyik kupasorozat főtábláján biztosan szerepeljen.

A kőolajtranzit-tilalom miatt akár fel is függeszthetik Ukrajna uniós társulási szerződését

Magyarország és Szlovákia először egy konzultációs eljárás, utána pedig egy választott bíróság döntésében bízhat, ha ismét Ukrajnán keresztül akar kapni orosz kőolajat – mondta az InfoRádióban Tóth Norbert nemzetközi jogász.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×