INFORÁDIÓ 
2020. február 20. csütörtök
Aladár, Álmos

usa

2020.02.12. 19:16

Már tíz éve kémkedhet a Huawei a titkosszolgálat szerint

Saját magának is épített a mobilhálózatokhoz hátsó kaput a kínai vállalat már 2009-ben is, nemcsak a bírói engedélyhez kötött hatósági lehallgatásokhoz - írta amerikai titkosszolgálati forrásokra hivatkozva a The Wall Street Journal.
2020.02.06. 00:03

Ünnepelhet Donald Trump, elbukott az Impeachment

Az amerikai szenátusban szerda este felmentették Donald Trump amerikai elnököt az ellene folytatott alkotmányos felelősségre vonási eljárás keretében felhozott két vádpont - a hatalommal való visszaélés és a kongresszus akadályozása - alól, az elnök hivatalban marad.
2020.01.30. 06:42

Szigorúan titkos adatokat tartalmaz John Bolton könyve

A Fehér Ház levélben tudatta John Bolton volt nemzetbiztonsági tanácsadó ügyvédjével, hogy Bolton könyve a benne lévő szigorúan titkos információk miatt a jelenlegi formájában nem jelentethető meg. Az ügy érinti Donald Trump elnök elleni impeachment-eljárást is.
2020.01.23. 12:15

Szétszaladhat a világban az új koronavírus, azonnal léptek a hatóságok

Kínai tudósok elemezték az újonnan azonosított koronavírus létező szekvenciáit, és kiderítették, a denevér helyett mi lehetett a gazdaállata. Időközben filmekből ismert intézkedéseket vezettek be: lezárt tömegközlekedés, karantén, áthelyezett olimpiai versenyek, reptéri vizsgálatok szerte a világban.
2020.01.22. 16:07

Donald Trump: Európának nincs választása

Súlyos vámok kivetésével fenyegette meg az Európai Uniót Donald Trump amerikai elnök arra az esetre, ha nem sikerül átfogó kereskedelmi megállapodást kötni, és az európai országok nem hagynak fel a leginkább az amerikai óriásvállalatokat érintő digitális adó bevezetésével.
2020.01.17. 10:28

Furcsa dolgokkal startolt a Donald Trump elleni per

Az amerikai történelemben ősinek számító furcsa hagyományokkal kezdetét vette a Donald Trump elleni vádeljárás. Közben egy kormányzati ellenőrző-szerv szerint a Fehér Ház jogtalanul tartotta vissza az Ukrajnának szánt katonai segélyt, ami a vádeljárás egyik központi kérdése.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018