eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
MTI/EPA/TOLGA AKMEN
Nyitókép: MTI/EPA/TOLGA AKMEN

Károly király egyik barátja is a mélyben rekedt tengeralattjáróban van

Az utasoknak már csak óráik lehetnek hátra.

Károly király is azért imádkozik, hogy megmentsék az utasokat, akik a Titanic roncsainál a víz alatt rekedtek egy tengeralattjáróban – írja az Elle.hu.

Az utasoknak kevés idejük lehet hátra, ugyanis a Titan elnevezésű merülőhajó – mely június 18-án reggel 6 órakor indult útnak – mintegy 96 órára elegendő oxigénnel rendelkezett. Reménykeltő, hogy az amerikai parti őrség közlése szerint kedden dörömbölő hangokat észleltek az eltűnt tengeralattjáró vélhető helyszíne környékén.

A fedélzeten egy ötfős turistacsoport tartózkodik: a 77 éves Paul-Henri Nargeolet, a Titanic egyik legjelentősebb francia specialistája, Hamish Harding brit milliárdos, egy pakisztáni származású Nagy-Britanniában élő üzletember, Shahzada Dawood és 19 éves fia, valamint a merülőhajó kapitánya.

Károly királyt különösen megérintette, hogy a mélyben rekedt barátja, Shahzada Dawood és a fia, Sulaiman Dawood.

Shahzada Dawood Pakisztán egyik leggazdagabb üzletembere, és jó barátságot ápol Károly királlyal, mert a férfi régóta támogatja a brit uralkodó jótékonysági szervezeteit. Károly király állítólag azt kérte a Buckingham-palota dolgozóitól, hogy naprakészek legyenek a hírekkel kapcsolatban, és folyamatosan tájékoztassák őt a történtekről.

A mentőcsapat őket keresi:

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×