eur:
394.06
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Joe Biden demokrata párti elnökjelölt (j2) és felesége, Jill Biden (j), valamint Kamala Harris alelnökjelölt (b2) és férje, Doug Emhoff a színpadon a Delaware állambeli Wilmingtonban rendezett ünnepségen 2020. november 7-én. A CNN szombaton jelentette be, hogy Joe Biden megnyerte az amerikai elnökválasztást republikánus ellenfelével, Donald Trumppal szemben, miután Pennsylvaniában is ő kapta a legtöbb szavazatot. Trump nem ismeri el Biden győzelmét, szerinte ő nyerte meg a választást, és azt állította, hogy több tízezer levélszavazat a választás napján urnazárás után érkezett be, ami szerinte törvénytelen.
Nyitókép: Joe Biden demokrata párti elnökjelölt (j2) és felesége, Jill Biden (j), valamint Kamala Harris alelnökjelölt (b2) és férje, Doug Emhoff a színpadon a Delaware állambeli Wilmingtonban rendezett ünnepségen 2020. november 7-én. MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Covidos Joe Biden felesége

Férje épp most gyógyult meg.

Koronavírussal fertőződött meg az amerikai elnök felesége, Jill Biden. Férje, Joe Biden elnök a közelmúltban gyógyult fel a fertőzésből.

A first lady szóvivője közölte, hogy Jill Bidennek enyhe, megfázáshoz hasonló tünetei vannak, hétfői tesztje lett pozitív. Négyszer beoltották, az eddigi utolsó, megerősítő vakcinát áprilisban kapta - mondta Elizabeth Alexander szóvivő a CNN televízió beszámolója szerint.

Joe Biden szóvivője a hírre reagálva a közösségi médián keresztül azt jelentette be, hogy az elnök tesztjeit is sűrítik. Joe Biden július közepén kapta el a fertőzést, július 21-i tesztje lett először pozitív, majd egy negatív eredményt követően július 30-án ismét pozitívnak bizonyult. Azt az időszakot karanténban töltötte, de kedden délután a Fehér Házban már nyilvános eseményen vesz részt, amelyen a tervek szerint aláírja a gazdasági törvénycsomagot.

Az elnöki házaspár az elmúlt napokat szabadságon töltötte családjával a dél-karolinai Kiawah-szigeten.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 22:41
×
×
×
×