INFORÁDIÓ
2021. július 23. péntek
Lenke

joe biden

2021.07.05. 06:56

Az amerikai számokon is látszik már a deltahatás

Számos ösztönző intézkedés és elegendő vakcinakészlet mellett kevésen múlott, hogy az Egyesült Államok elérje a Joe Biden elnök által kitűzött célt, és július 4-re, a függetlenség napjára a felnőtt lakosság hetven százaléka megkapja a koronavírus elleni oltás legalább első adagját.
2021.07.04. 08:44

Alaposan kivizsgálják a legújabb kibertámadásokat

Joe Biden amerikai elnök utasította az Egyesült Államok hírszerzési ügynökségeit, hogy vizsgálják ki a több száz amerikai céget érintő, zsarolóvírussal elkövetett nagyszabású kibertámadást.
2021.06.15. 06:00

Lesz miről vitatkozni a brüsszeli EU-amerikai csúcstalálkozón

Bár az EU-amerikai politikai párbeszédet Joe Biden elnökké válása óta a bizakodás és az együttműködés fontosságának hangoztatása hatja át, a két partner közötti konkrét konfliktusok kapcsán (mindenekelőtt a Donald Trump által indított kereskedelmi tarifa-háborút illetően) egyelőre az új elnök alatt sem közeledtek az álláspontok – mutatnak rá elemzések.
2021.06.14. 13:42

Visszaszólt Kína a G7-nek

Kína a tények elferdítésével, rágalmazással és a belügyeibe való beavatkozással vádolja a hét vezető ipari hatalom csoportját a háromnapos angliai G7-csúcstalálkozón elhangzottakra és a zárónyilatkozatra reagálva.
2021.06.10. 18:43

A brexit mint ördöglakat: miért nem tud London és Brüsszel zöld ágra vergődni?

Nem hozott áttörést az EU–brit „Partnerségi Tanács” szerdai londoni találkozója az „északír-jegyzőkönyv” kapcsán. Szakértők szerint a teljes körű végrehajtást olyan egymást kizáró elvárások terhelik, amelyek mellett komolyabb kompromisszum nélkül aligha nyílik esély a kérdés rendezésére.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018