eur:
394.11
usd:
365.28
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fokozatosan, kíméletlen következetességgel folyik a Soros-terv végrehajtása az európai és a magyar baloldal aktív közreműködésével - jelentette ki Deutsch Tamás.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Deutsch Tamás maradt a Fidesz delegációvezetője

Gál Kinga továbbra is a delegáció elnöke a EP-s képviselőcsoportban.

A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselőcsoportja tisztújító ülésén Deutsch Tamást delegációvezetőnek és Gál Kingát a delegáció elnöki tisztségére választotta az európai parlamenti ciklus következő két és fél évére - közölte a képviselőcsoport.

Deutsch Tamás 2019 júliusa óta vezeti a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának munkáját, 2009 óta európai parlamenti képviselő, a Fidesz alapító tagja.

Gál Kinga 2021 januárja óta tölti be a képviselőcsoport elnöki tisztségét, 2004 óta európai parlamenti képviselő, 2021 novemberétől a Fidesz alelnöke - idézték fel a közleményben.

Deutsch Tamás 2021 novemberében volt az InfoRádió Aréna című műsorának vendége. Az akkori beszélgetést itt elolvashatják vagy meghallgathatják.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×