eur:
394.33
usd:
370
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nagymácséd, 2018. február 26.Rendőrök kettős gyilkosság helyszínét biztosítják Nagymácsédban (Velka Maca) 2018. február 26-án, miután az előző éjjel a falubeli otthonában megtalálták Ján Kuciak szlovák tényfeltáró újságíró és élettársa holttestét. A bűntényt feltehetőleg Kuciak tevékenységével összefüggésben követték el. (MTI/TASR/Lukás Grinaj)
Nyitókép: MTI/TASR/Lukás Grinaj

Kuciak-gyilkosság: lépett az ügyészség

A szlovák Speciális Ügyészség ügyésze indítványozta a Kuciak-gyilkosság gyanúsítottjainak vizsgálati fogságba helyezését – írta az Új Szó.

Az indítványról a bíróság vasárnap dönt – közölte a portál.

Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolásának gyanújával három személyt vettek őrizetbe. Köztük van médiaértesülések szerint az a férfi is, akit csütörtökön a révkomáromi rendőrség egy volt nyomozójaként azonosított a sajtó. A három embert különös kegyetlenséggel elkövetett, előre kitervelt gyilkossággal és más bűncselekményekkel gyanúsítják. További öt embert szabadlábra helyeztek.

Péntek este újabb tüntetést tartottak Pozsonyban és Kassán.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×