eur:
394.44
usd:
369.59
bux:
65663.66
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Incidens Donald Trump kampányrendezvényén

A republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusok népszerűségi listáját vezető Donald Trump richmondi kampányrendezvényén tettlegességig fajult egy összeszólalkozás a milliárdos üzletember ellenfelei és támogatói között helyi idő szerint szerdán.

Mintegy tucat latin-amerikai eredetű diák közbekiáltásokkal igyekezett megzavarni Trump beszédét a Virginia szövetségi állambeli gyűlésen.

Trump hívei válaszul megpróbálták kiszorítani a teremből a tiltakozókat, szidalmazták őket és közben kitépték kezükből a transzparenseket. Az egyikük arcul köpte az egyik tüntetőt.

A tülekedés csupán néhány percig tartott. A rendőrök elvezették a diákokat.

Donald Trump ezután folytatta beszédét és megjegyezte: emberek ezrei gyűltek össze, de a lapok címlapjai mégis azzal a tíz emberrel lesznek tele.

Trump már többször is úgy nyilatkozott, hogy megválasztása esetén kiutasítja az Egyesült Államokból az illegális bevándorlókat és falat emel a mexikói határon. El akarja töröltetni azt a törvényt, amely szerint automatikusan állampolgárságot kapnak azok, akik az Egyesült Államokban születtek.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×