eur:
388.87
usd:
360.46
bux:
68076.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Putyin szószólója az Ifjú Gárda szépe

Marija Szergejeva néhány hónap alatt valóságos politikai "celeb" lett Oroszországban. A 24 éves hölgy Vlagyimir Putyin egyik kedvence.

A miniszterelnök rájött, szüksége van egy ifjú és csinos hölgyre, aki hatékonyan és hitelesen tudja tolmácsolni a politikáját a fiatalok számára. Szergejeva tagja a kormányt, s Putyint támogató ifjúsági szervezetnek, az Ifjú Gárdának, a Maladaja Gvargyijának.

Az ambiciózus lány számára máris sokan miniszteri jövőt jósolnak, ő meg még fényesebb csillag képében látja magát. Azt tartja, miért ne lehetne egyszer ő Oroszország vezetője.

Népszerűsége viharos gyorsasággal nő, bár az irigyei, illetve ellenzői szerint azért ez elsősorban Pazar külsejének, mint beszédei gyújtóerejének tulajdonítható.

A 24 éves Marija Szergejeva, azaz Mása 2006-ban lépet be az Ifjú Gárdába, egyébként filozófia szakos egyetemi hallgató. Munkáscsaládból származik, édesapja például fémmunkás. Mindkét szülője nyugdíjas már. Szergejeva kedvenc időtöltése az olvasás, mostanában kitüntetett érdeklődést mutat Sir Winston Churchill beszédei iránt. Halad a korral: saját honlapot működtet, amelyen gyakran fejti nézeteit aktuális politikai kérdésekről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×