eur:
397.08
usd:
370.59
bux:
69740.98
2024. június 18. kedd Arnold, Levente

Halálosan megfenyegettek szlovákiai magyar politikusokat

Halálosan megfenyegették a Magyar Koalíció Pártjának két politikusát, Csáky Pált és Duray Miklóst - erősítette meg a szervezet.

Csáky Pál elnök és Duray Miklós stratégiai alelnök nevére két éles töltényt tartalmazó küldemény érkezett a párt pozsonyi székházába.

A kísérőlevélben felszólították a politikusokat, hogy november végéig távozzanak a politikából, ellenkező esetben agyonlövik őket. Az MKP tájékoztatása szerint a küldeményeket átadták a rendőrségnek, amely nyomozást indított az ügyben, a párt székházát pedig őrzik.

A párt közleménye szerint Csáky Pál kétszer, júniusban és novemberben kapott fenyegető levelet és lőszert tartalmazó borítékot. A novemberi fenyegetés Duray Miklósra is vonatkozott.

Címlapról ajánljuk

Egy új eszköz okozta a belgák vesztét Frankfurtban

A frankfurti stadion körülbelül 45 ezer nézője biztos volt abban, hogy a mérkőzés 86. percében Romelu Lukaku, a belgák középcsatára kiegyenlítette góljával a szlovákok egygólos előnyét. A sajtótribünön is biztosak voltunk a visszajátszást látva is, hogy Lois Openda „megverte” a bal oldalon védőjét, Denis Vavrót, majd szabályosan centerezett az üresen maradt társnak, aki gond nélkül a kapuba lőtt. Aztán jött a fordulat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Kapaszkodik a forint

Kapaszkodik a forint

A múlt heti jelentős gyengülés után hétfőn a 395-ös szint közelébe tudott visszaerősödni a forint az euróval szemben, délelőtt pedig folytatódott ez a folyamat és a 396 feletti tartományba is benézett a kurzus. A délelőttre inkább kivárás lehet a jellemző, hiszen 14 órakor jelenik meg a Magyar Nemzeti Bank kamatdöntése, majd ezután valamikor sajtótájékoztató is lehet a témában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×