eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68089.87
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Lezuhant egy taxirepülőgép Brazíliában

Lezuhant egy légi taxiként üzemelő kisrepülőgép Sao Paulo brazil nagyváros egyik lakott negyedére, és a balesetben legkevesebb heten meghaltak - közölte a helyi rendőrség.

A Vila Esther kerületben egy lakóház teljesen romba dőlt, de a szerencsétlenül járt Learjet típusú gép kettő másikba is beleütközött nem sokkal azután, hogy felszállt egy közeli repülőtérről. Hárman megsérültek.

Egyelőre nem tudni, hogy az áldozatok a gépen tartózkodók vagy a ház lakói voltak. Az első értesülések szerint a nyolc férőhelyes légi járművön - amely Rio de Janeiro felé tartott - csak a pilóta és a másodpilóta utazott.

A gép becsapódása után lángok is felcsaptak, de a tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, és egyelőre a romokat vizsgálják át esetleges túlélők, illetve újabb holttestek után kutatva.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×