eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella

Felrobbant egy busz Oroszországban, nyolc halott

Az oroszországi Toljattiban nyolc ember meghalt, 41 megsérült, amikor egy buszon robbanás következett be.

Nyolc ember meghalt, amikor felrobbant egy busz az oroszországi Toljatti városában. A helyi mentőszolgálat szerint a robbanást követően összesen 41 embert szállítottak kórházba, közülük négyet súlyos állapotban.

A súlyos állapotban lévő sérültek azonnal a műtőkbe kerültek. A többieket vágott sebekkel, zúzódásokkal, dobhártya-szakadással ápolják. A sérültek között három gyerek van.

A szerencsétlenség a város egyik közúti kereszteződésében történt. Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma szerint egyelőre nem tudni, mi okozta a detonációt.

A szakértők szerint viszont a robbanást az autóbusz aljához rögzített, vagy az utastér padlóján elhelyezett robbanóanyag okozta, amelynek hatóereje egy kilogramm trotilnál csekélyebb volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy hiány van a Boeing által gyártott kereső berendezésekből, ezért akadályokba ütközik az a terv Japánban, hogy a Patriot légvédelmi rakéták gyártását ott felpörgessék, és ezzel a globális rakétagyártás fokozásához is hozzá tudjanak járulni a szigetországban, ez pedig rossz hír Ukrajna számára. Eközben az ukrán emberek még a katonai támadásoknál is jobban aggódnak amiatt, hogy az orosz támadások miatt kialakult áramválság közepette mi vár rájuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×