eur:
392.26
usd:
366.78
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
handshake of business People Colleagues Teamwork Meeting .Hold hand and shake hand.
Nyitókép: pondsaksit/Getty Images

Euroleasing név alatt folytatják a Magyar Bankholding lízingtársaságai

Január 1-jével még szorosabbra fűzik az együttműködést a Magyar Bankholding tagbankjainak lízingtársaságai,

Januártól a Magyar Bankholding tagbankjainak lízingtársaságai, az MKB-Euroleasing, a Budapest Lízing, a Takarék Lízing valamint a Budapest Bank Autófinanszírozási üzletága, az Euroleasing Zrt.-re átnevezett MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.-ben folytatják működésüket - közölte a holdingtársaság.

A lízingtársaságok a 2020. év végén az újonnan kihelyezett összesített lízingállomány alapján 20 százalékot meghaladó piaci részesedést tudhattak magukénak. A gépjármű- és mezőgazdasági gép lízing szegmensekben még magasabb, 30 százalék feletti piaci részesedéssel rendelkeznek.

Az új ügyletek kötése döntő részben az Euroleasing egységes rendszerében valósul majd meg, míg a korábban létrejött finanszírozási szerződéseket a Magyar Bankholdinghoz tartozó társaságok továbbra is maguk kezelik - közölték.

Októberben a lízingcégek már összehangoltan léptek piacra a Széchenyi Kártya Lízing GO! termékkel, továbbá az érdeklődők már a Takarékbank egyes fiókjain keresztül is jelezhetik autólízinggel kapcsolatos igényüket. Januártól az Euroleasing gépjármű-, mezőgazdasági gép-, nagyhaszongépjármű- és általános gép finanszírozási termékeinek teljes köre megjelenik a Budapest Bank és az MKB Bank országos fiókhálózatában - részletezték.

Vály Judit, a Magyar Bankholding Lízing vezetője a közlemény szerint elmondta, hogy a fejlesztések és a mérethatékonyság eredményeként ügyfélkiszolgálásunk hatékonyabbá és gyorsabbá válik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×