eur:
393.72
usd:
364.98
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Budapesten terjeszkedik a Sanofi

Globális üzleti szolgáltatóközpontot nyitott a gyógyszeripari vállalat Budapesten, a beruházással 350, magas hozzáadott értéket képviselő új munkahelyet hoznak létre.

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a bejelentéskor elmondta, a központ fontos visszaigazolása annak, hogy Magyarország jól halad a 21. századi modern gazdaság létrehozása felé. A minőségi munkaerő, a kiváló infrastruktúra és a kedvező befektetési környezet is támogatja a fejlődést.

Hozzátette, szeretnék, hogy a Sanofi még erősebb partnere legyen Magyarországnak. A cég nem csak Budapesten, hanem vidéki helyszíneken is jelen van, ahol szintén folyamatosan fejleszt - tette hozzá.
Dominique Carouge, a Sanofi Business Transformation globális alelnöke Magyarországot jó választásnak nevezte, mint mondta, elkötelezett a további bővítés mellett az országban.

A Sanofi öt egysége működik Magyarországon, közöttük az egyik az új üzleti szolgáltatóközpont. 1991 óta 230 milliárd forintot fektettek már be Magyarországon, a cégnek 110 éve van üzleti kapcsolata magyar partnerekkel.

Az új központ a Sanofi két globális szolgáltatóközpontjának egyike, amely pénzügyi, könyvviteli tevékenységeket és HR szolgáltatásokat, valamint adatkezelést végez az európai és észak-amerikai érdekeltségek részére. Az új nemzetközi központban hét nyelven nyújtanak üzleti támogatást, jelenleg 100 dolgozójuk van. Terveik szerint 2022-re 350-re emelkedik a létszám, folyamatosan várják új dolgozók jelentkezését - mondta.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×