INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

iroda

2020.05.23. 09:21

Koronavírus – sokat kockáztat a munkáltató, ha ezt elmulasztja

Előzetes kockázatértékelést kell végeznie a munkáltatónak akkor, ha vissza akarja rendelni az irodába az elmúlt két hónapban az otthoni munkavégzésben foglalkoztatott dolgozóit. Ez jogszabályi előírás – hívta fel a figyelmet az InfoRádiónak a Réti, Várszegi és Társai Ügyvédi Iroda PwC Legal ügyvédje. A munkavállaló pedig megtagadhatja a munkavégzés, ha nincsenek meg a biztonságos feltételek. Óváry-Papp Nóra munkajogász pedig arról beszélt, a veszélyhelyzet idején megszületett kormányrendeletek adnak iránymutatást a munkába történő visszatérés kereteire.
2020.05.18. 07:12

Nagyot változhatnak az irodák a koronavírus után

A pandémiás időszak már rövid távon is új munkamódszereket hozhat az irodák életben, míg a távlati időszakban a higiéniát a középpontba helyező modelleket vonhat maga után a mindennapokban.
2020.05.04. 15:49

Díjakat kapott a Telekom új székháza

Az év irodája verseny 10 éves történetében idén először díjazták a családbarát irodákat, a kategória győztese a Magyar Telekom és T-Systems székház lett, amely egyúttal elnyerte Az év irodája vállalati székház díjat is, amelyet szintén idén adtak át először - közölték az ingatlanszakmai verseny szervezői.
2019.11.15. 09:50

Mitől jó egy munkahely a topmenedzserek és a szakértők szerint?

Azok a vállalatok, amelyek figyelmüket a dolgozói jólét, és a digitalizáció irányába fordítják, komoly versenyelőnyre tesznek szert. Hogyan tud igazán jól működni a home office? Milyen technológiák segíthetik a munkaszervezést? Hogyan lehet a wellbeing vállalati stratégia? A Big Office Day látogatóinak november 20-án a Groupama Aréna 3 szintjén bőven lesz lehetőségük arra, hogy testközelből megismerjék a legfrissebb technológia-, HR- és dizájntrendeket.
2019.11.04. 14:17

A magyarok nem szeretik az egyterű irodát, a home office-t annál inkább

Nem minden a jó fizetés: a dolgozók több mint 50 százaléka hajlandó lenne lemondani keresetének egy részéről egy jobb vezetőért. A munkahelyek kisállatbaráttá alakítása pedig sokak számára szimpatikus, de még többen idegenkednek tőle. Kevésbé meglepő, de beszédes, hogy az irodai dolgozók 90 százalékának nem jön be a legelterjedtebb multis munkakörnyezet. Ezekre mutatott rá a felmérés, amelyet a Big Office Day szervezői készítettek a legmegosztóbb irodatrendekről.
2019.10.02. 15:11

Budapesten terjeszkedik a Sanofi

Globális üzleti szolgáltatóközpontot nyitott a gyógyszeripari vállalat Budapesten, a beruházással 350, magas hozzáadott értéket képviselő új munkahelyet hoznak létre.
2018.11.21. 13:11

Takács Ernő: a magyar ingatlanpiac elérte a válság előtti csúcsot

A kereskedelmi ingatlanok, az irodaházak, az ipari- és szállodaingatlanok határozzák meg a magyar ingatlanpiacot, és hasonló tendencia figyelhető meg a nemzetközi piacon is – mondta az InfoRádióban Takács Ernő, az Ingatlanfeljesztői Kerekasztal Egyesület elnöke.
2018.10.25. 06:52

Épül a jövő Kelenföldje

Nagyszabású építkezések formálják át Kelenföldet. A pályaudvar nyugati oldalán a Budapest ONE különleges, hullámos formavilágával egyszerre kelt dinamikus és harmonikus látványt, míg a vasút túloldalán épülő Etele Plaza egész Újbuda kereskedelmi- és szórakoztatóiparának kiemelkedően fontos láncszemeként épül. A környék fejlődését tovább növelheti a dél-budai “szuperkórház”, illetve egy multimodális eszközváltó csomópont tervezett megvalósítása.
2017.04.04. 07:23

Komoly felújítás előtt az irodaházak

Elöregedett a budapesti irodaházak többsége, mivel az épületek nagy része még a válság előtti években készült el - írta a Világgazdaság.
2017.03.31. 10:44

Elhunyt Szepesi Attila

Súlyos betegség után életének 75. évében csütörtökön elhunyt Szepesi Attila Babérkoszorú-díjas és József Attila-díjas költő, író, publicista - közölte a család.
2017.01.09. 19:26

Ezt találta a rendőrség a Jobbik-irodákban

A helyszíni szemle elsődleges megállapításai szerint nem volt nyoma erőszakos felfeszítésnek a Jobbik irodáin a képviselői irodaházban - tudatta a Belügyminisztérium (BM) hétfőn közleményben.
2016.09.02. 06:31

Megfilmesítik Nyúl Péter kalandjait

Rose Byrne és James Corden közreműködésével megfilmesítik Ausztráliában Nyúl Péter kalandjait - közölte az új-dél-walesi kormány.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018