eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Unsplash

Műszaki információk szivárogtak ki az iPhone 16-ról

Ugyan csak ősszel érkeznek az új típusok, de már kikerült egy lista arról, milyen kapacitású akkumulátorokkal jelenhetnek meg.

Napvilágot látott a Weibo kínai közösségi oldalon egy újabb értesülés, amely meberősíteni látszik az iPhone 16-tal kapcsolatban korábban kiszivárgott infók egy részét - írja a HVG.

Az iPhone 16 egy 3561 mAh-s akkumulátort kaphat, ami azt jelenti, hogy a kapacitása 6 százalékkal lesz nagyobb elődjénél. Ezzel szemben az iPhone 16 Plus esetében 4006 mAh-s pakkra lehet számítani, ami, és ez sokakat meglephet, 9 százalékkal kisebb a 2023 őszén bemutatott iPhone 15 Plus akkumulátoránál a GSMArena szerint.

Az iPhone 16 Pro kapcsán arról szólnak a hírek, hogy 3355 mAh-s akkumulátor kerül bele, ami mindössze 2,5 százalékkal nagyobb, mint ami az iPhone 15 Proban volt - ez megegyezik a korábban kiszivárgott információval. Az iPhone 16 Pro Maxnál viszont nagyobb lehet a növekedés a 2023-as csúcsmodellhez képest: 4676 mAh-ról szólnak a pletykák, ami 5 százalék plusz kapacitást jelentene - írja a lap.

Leszögezik, hogy az akkumulátor kapacitása önmagában nem árul el semmit az üzemidőről, az egyes hardverek energiaigénye és a szoftverek optimalizálása ugyanis nagyban befolyásolják azt.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×