eur:
389.35
usd:
362.74
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash

Műszaki információk szivárogtak ki az iPhone 16-ról

Ugyan csak ősszel érkeznek az új típusok, de már kikerült egy lista arról, milyen kapacitású akkumulátorokkal jelenhetnek meg.

Napvilágot látott a Weibo kínai közösségi oldalon egy újabb értesülés, amely meberősíteni látszik az iPhone 16-tal kapcsolatban korábban kiszivárgott infók egy részét - írja a HVG.

Az iPhone 16 egy 3561 mAh-s akkumulátort kaphat, ami azt jelenti, hogy a kapacitása 6 százalékkal lesz nagyobb elődjénél. Ezzel szemben az iPhone 16 Plus esetében 4006 mAh-s pakkra lehet számítani, ami, és ez sokakat meglephet, 9 százalékkal kisebb a 2023 őszén bemutatott iPhone 15 Plus akkumulátoránál a GSMArena szerint.

Az iPhone 16 Pro kapcsán arról szólnak a hírek, hogy 3355 mAh-s akkumulátor kerül bele, ami mindössze 2,5 százalékkal nagyobb, mint ami az iPhone 15 Proban volt - ez megegyezik a korábban kiszivárgott információval. Az iPhone 16 Pro Maxnál viszont nagyobb lehet a növekedés a 2023-as csúcsmodellhez képest: 4676 mAh-ról szólnak a pletykák, ami 5 százalék plusz kapacitást jelentene - írja a lap.

Leszögezik, hogy az akkumulátor kapacitása önmagában nem árul el semmit az üzemidőről, az egyes hardverek energiaigénye és a szoftverek optimalizálása ugyanis nagyban befolyásolják azt.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×