eur:
391.04
usd:
366.2
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Süvöltő (Pyrrhula pyrrhula, j) és széncinege (Parus major) a behavazott erdőben a Pest vármegyei Csobánka környékén 2023. december 7-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Ezeken a településeken van most 30 centis hótakaró - térkép

A Komárom-Esztergom vármegyei Tardoson és a Veszprém vármegyei Hárskúton 30 centiméter volt a hó vastagsága péntek reggel – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

A bejegyzésben közölték a friss hóvastagság-adatokat, e szerint Tardoson és Hárskúton 30-30 centiméter volt a hó vastagsága, a Veszprém vármegyei Zircen 26, Kékestetőn 25 centiméter, a Nógrád vármegyei Romhányban 23, Királyréten pedig 20 centiméter havat mértek.

Pénteken döntően az ország középső harmadában, míg szombaton nagy területen borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. A Dunántúlon – és pénteken Borsod térségében is - van esély hosszabb-rövidebb napos időszakokra. Néhol hószállingózás, szitálás előfordulhat, szombaton a Dunántúlon lehet helyenként gyenge havazás is.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×