eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Nyitókép: Pixabay

Jött egy jó és egy rossz hír a vasárnapig tartó időjárásról - előrejelzés

Még napokig túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes időjárás lesz május elejét idéző maximumokkal. Ez kellemes lehet a lakosságnak, de a szárazság igencsak nagy gondot okoz az agráriumban.

Csütörtökön derült, napos, száraz időre számíthatunk. Napközben többfelé élénk, a Bodrogközben és a Nyírségben időnként erős lökések kísérhetik az északi, északnyugati szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken többnyire derült időre számíthatunk a keleti megyékben gomolyfelhőkkel. Csapadék nem lesz. Az északias szél megélénkül. Hajnalban általában -2, +5 fokot mérhetünk, de a fagyzugokban hidegebb is lehet, majd délután 15 és 20 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szombaton hajnalban szintén hideg várható, napközben viszont lesz, ahol a 20 fokot is eléri a felmelegedés. Vasárnapra virradóan már nem várható 0 fok alatti hőmérséklet, délutánra ismét visszatér az előző napokban is tapasztalt kellemes tavaszi meleg. A mostani előrejelzés szerint hétfő este érkezhet hidegfront, így keddre jelentősebben visszaeshet a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×