eur:
389.25
usd:
363.67
bux:
68089
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország Új kezdet Háza nappali melegedőjében idejét töltő nő 2021. február 10-én. A várható rendkívüli hideg időre tekintettel vörös kód jelzés lép életbe február 12-én délelőtt tíz órától, és ennek megfelelően adott esetben fogadniuk kell a hajléktalan embereket a nem a számukra fenntartott bentlakásos szociális intézményeknek is.
Nyitókép: Kovács Tamás

Már tudni, mikor tör be hozzánk a hidegfront

Szerdáig az ország egyes részein tartósabban borult, párás időre lehet számítani, helyenként napsütés is lesz. Csütörtökön hidegfront érkezhet.

Éjszaka többfelé képződik párásság, illetve köd, néhol a rétegfelhőzet is terjeszkedik, a ködös tájakon szitálás, néhol ónos szitálás előfordulhat.

Hétfőn az éjszaka képződött köd és rétegfelhőzet fokozatosan feloszlik, és az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Ugyanakkor a Nyugat-Dunántúlon jó eséllyel tartósan borult, párás maradhat az idő.

A légmozgás többnyire mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +5 fok között alakul, a kevésbé felhős tájakon akár -4 fok alatti hőmérséklet is kialakulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn a borult részeken 10 fok alatt, másutt 11 és 13 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×