eur:
393.29
usd:
367
bux:
66545.79
2024. április 25. csütörtök Márk
A koronavírus-járvány miatt továbbra is zárva tartó Helikon strand Keszthelyen 2020. május 9-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Szinte tökéletes időjárás várható hétfőre

Hosszú időszak telt el azzal, hogy kapkodni kellett a fejünket a fondorlatosan változatos időjárási események miatt. Hétfőn viszont "tökéletes" napunk lehet, ez a furcsaság valakit esetleg megzavarhat. Van azért rossz hír is: erős lesz az az UV-B sugárzás...

Hétfőn nappali gomolyfelhő-képződésre és sok napsütésre számíthatunk.

A Dunántúlon és az Északi-középhegység vidékén néhol kialakulhat zápor, a Kisalföldön, Bakonyban egy-egy helyen az ég is döröghet, de összességében nem lesz jellemző a csapadék.

Az esti órákban általában csökken a felhőzet, de a főváros tágabb környezetébe észak felől még besodródhatnak kisebb csapadékgócok.

Éjjel mérsékelt lesz a légmozgás.

Napközben a Tiszántúlon, déli megyékben élénkül meg az északkeleti szél, intenzív csapadék környezetében erős lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között valószínű.

Megcáfolódik a "minden csoda három napig tart" gondolatmenet is, hiszen a jelek szerint ez az időjárási helyzet akár hét napon keresztül is velünk marad.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×