eur:
396.3
usd:
369.98
bux:
70499.37
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: police.hu

Lenyomta egy mercis a két BMW-st, de bánhatja - fotók

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei fülelték le a rongyoló sofőröket. A közelmúlt rekordját viszont egy mercis tartja.

Egy autós a 84-es számú főúton, Zsédeny belterületén a megengedett legnagyobb, 50 km/h helyett 123 km/h sebességgel közlekedett. A szabálytalanságért az üzemben tartó kétszázezer forint közigazgatási bírságra számíthat.

A főúton végzett sebesség-ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést is, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Jánosháza térségében egy autós 154 km/h sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig 162 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök mindkét gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak - derül ki a police.hu oldalon olvasható összegzésből.

police.hu
police.hu

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Szakíthat Oroszország az egyik legszorosabb szövetségesével, súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink kedden

Szakíthat Oroszország az egyik legszorosabb szövetségesével, súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az oroszok hagyományosan nagyon szoros kapcsolatot ápolnak a Balkánon fekvő Szerbiával, most azonban távolodni látszik egymástól a két ország. Bohdan Krotevics, az Ukrán Nemzeti Gárda őrnagya, az Azov-dandár megbízott parancsnoka egy hosszú Telegram-posztban kelt ki egy ukrán tábornok ellen, aki – állítása szerint – sokkal több ukrán katona halálát okozta, mint az orosz tábornokok. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn aztán leváltotta Jurij Szodolt, az ukrán egyesített erők parancsnokát. Az államfő ezen kívül kérte az államvédelmi testületek megtisztítását, miután egyre aggasztóbb vádakat fogalmaztak meg a szervezetek néhány tagja ellen – írja a The Guardian. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×