eur:
393.63
usd:
369.03
bux:
65691.74
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

Esővel fordulhatunk rá a szilveszterre

Szerda estig a Kárpát-medence fölé is előbb száraz, majd nedves légtömegek érkeznek, újra többfelé elered az eső.

Éjszaka dél felől mindenütt beborul, és éjfél után egyre több helyen várható eső, zápor. Szerda estig a Tiszántúlon valószínű a legtöbb, az Alpokalján a legkevesebb csapadék. A déli szél időnként megerősödik, majd estére veszít ugyan erejéből a légmozgás, de egy-egy erős széllökés még ekkor is előfordulhat. Éjjel és szerdán már inkább csak élénk széllökések várhatók.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 6 és 12 fok között valószínű.

Szilveszterkor az ország nagy részén erősen felhős, illetve borult lesz az ég, majd délutántól nyugaton már vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet. A Nyugat-Dunántúlon számottevő csapadék nem valószínű, másutt sokfelé várható eső, zápor. A hegycsúcsokon havas eső, hó sem kizárt. Az északi, északnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

Várhatóan 2021 is esősen kezdődik. A csapadékzóna kelet felé haladva a déli órákig elhagyja az országot. Késő délután, este főleg a nyugati, illetve az északi megyékben fordulhat elő helyenként kisebb eső, zápor. Ekkor gyenge fagy is előfordulhat éjszaka.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×