eur:
392.52
usd:
365.82
bux:
66506.84
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: pixabay

Durva változás az időjárásban, és látszik már a karácsony is

A Kárpát-medencét kedden melegfront éri el, amely véget vet a hetek óta tartó csendes, eseménytelen időnek, ezzel együtt pedig egy jóval mozgalmasabb, változékonyabb időszak veszi kezdetét.

Éjjel nyugat, északnyugat felől vastagabb frontfelhőzet húzódik fölénk, és a reggeli órákban csapadékzóna érkezik, amely napközben elsősorban az ország északi, északkeleti felét érinti. A délnyugati tájakon viszont kisebb eséllyel fordulhat elő eső. Éjszakától helyenként élénk lökések kísérhetik a délkeleti, keleti szelet, amely kedden délnyugatira, délire fordul.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 2 és 10 fok között valószínű, amely nagy területen az esti órákban állhat be.

A melegfront még szerdán is érezteti hatását, csütörtökön viszont már hidegfront lesz a meghatározó, így több hullámban kell döntően esőre számítani, karácsony első napjára erős északi szél kíséretében jelentősebb lehűlés érkezik - hangzott el a meteorológiai szolgálat videós előrejelzésében.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×