eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Havazással indulhat a hét, de már látszik a fordulat

Hétfő estig nyugat felől fokozatosan anticiklon helyeződik a Kárpát-medence fölé.

Hétfőn a Dunántúlon több-kevesebb napsütésre számíthatunk, de délelőtt keleten, délkeleten még több lesz a felhő, és helyenként havazás is lehet, majd délután ott is felszakadozik a felhőzet, megszűnik a csapadék.

Reggelig az északi, északnyugati szelet a Dunántúlon helyenként élénk lökések kísérhetik, másutt és hétfőn többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0 és +5 fok között alakul.

Kedden nagyrészt borult, párás, főleg éjjel, reggel helyenként ködös időre számíthatunk. Napközben délkelet, kelet felől csökkenhet a rétegfelhőzet kiterjedése. Számottevő csapadék nem lesz, de helyenként előfordulhat hószállingózás. A déli szél csak a Kisalföldön élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű.

Aztán a hét közepétől csapadékosabbra, a hét végétől pedig enyhére fordul az idő - hangzik el a meteorológiai szolgálat videójában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×