eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Csak kapkodjuk a fejünket – időjárásjelentés

Sok frontátvonulásra kell számítanunk a következő napokban, a péntek is eseménydús lesz időjárási szempontból.

Frontérzékenyek vigyázzanak! Pénteken elszórtan lehet eső, a hétvégén a vasárnap lesz viszonylag nyugodt, de a jövő héten újra változékony lesz az időjárás – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken hajnalban ködképződéssel kell számolni északon, de fagyni nem fog sehol. Nyugat felől megnövekszik a felhőzet, napközben az észak-nyugati országrészben lesz több eső, keleten napsütésre is lesz esély, de este ott is esni fog.

A csúcshőmérséklet valamivel 10 fok fölött várható az egész országban. A szél pénteken csak néhol élénkül meg, később viszont egyre erősebb szélre vár ránk.

Szombaton még felhőátvonulásokra és elszórtan csapadékra kell számítanunk, emellett az északias szél több alkalommal lesz erős, időnként viharos. Vasárnapra javul a helyzet, már hosszabb napos időszakok is lehetnek, és estig csapadék nem valószínű. A jövő hét elején erősen felhős, és kezdetben többfelé csapadékos időre készülhetünk. A hőmérséklet vasárnapra pár fokot visszaesik, majd a jövő hét elején még marad ez a 8, 15 fok közötti intervallum.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×