eur:
393.15
usd:
366.96
bux:
66537.27
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Csavar egyet az időjárás, kettészakad az ország, itt az előrejelzés

Szerdán még sok lesz a napsütés, nem várható csapadék, de közeledik a változás.

Szerdán gomolyfelhős idő várható sok napsütéssel, az ország döntő részén csapadék nélkül. Ugyanakkor délután az északkeleti megyékben, majd este, késő este az Alpokalján néhol zápor esetleg előfordulhat, sőt késő este a nyugati határvidékre egy-egy zivatar is besodródhat Ausztria felől. Az északnyugati szelet élénk, az ország középső harmadában olykor erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 11 és 16 fok között alakul, ennél az északi völgyekben és az Alföld hidegre érzékeny helyein azonban néhány fokkal hidegebb lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

Csütörtökön nyugat felől kezdődik a változás. A többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. A Dunántúlon több helyen, másutt helyenként várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×