eur:
394.18
usd:
371.03
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Egész hétvégén egy nap várható csak eső

Kissé szeles, de meleg, nyárias idővel kezdődik a hosszú hétvége.

Szombaton folytatódik a napos, meleg idő, de az északkeleti tájakon átmenetileg egy-egy futó zápor, esetleg zivatar kialakulhat - írta előrejelzésében az Időkép. A Dunántúlon egy érintőleges hidegfront miatt megélénkül, megerősödik az északi-északnyugati szél.

Hajnalban 13-19, délután 26-31 fokot mérhetünk.

Kora reggel északon átmenetileg párás, foltokban ködös lehet a levegő.

Vasárnap is sok lesz a napsütés, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen alakulhat ki futó zápor, esetleg zivatar. A Dunától keletre élénk, északkeleten erős lehet az északkeleti szél, de eleinte nyugaton is előfordulhatnak élénk lökések.

Kora reggel 13-19, délután 27-32 fok várható.

Hétfőn országszerte napos időre, csak kevés felhőre számíthatunk, számottevő csapadék nem várható. Nyugaton, északnyugaton megélénkülhet a délkeleti szél.

Napközben 28-33 fokot mérhetünk.

Kedden és szerdán is sok lesz a napsütés, a nappali gomolyfelhő-képződésből főként délután, kora este viszont elszórtan kialakulhatnak helyi záporok, zivatarok. A déli-délkeleti szél időnként élénk lehet. Tovább fokozódik a kánikula.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×