eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels

Fordulat jön, itt a friss előrejelzés

Hétfőig több napos órára számíthatunk, éppen vasárnap, az EP-választás napján lesz a legjobb idő, de kisebb zivatarok, sőt jégeső is előfordulhat. Hétfőn azután jön a változás.

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett sokat süt majd a nap, főként a keleti tájakon lesz erősebb a gomolyfelhő-képződés, amelyből ott elszórtan várható záporeső, zivatar. A délután folyamán a nyugati határvidéken sem lehet kizárni egy-egy zápor, zivatar kialakulását. Az északnyugati szél többször megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap gomolyfelhő-képződés és délután délnyugat felől megnövekvő fátyolfelhőzet mellett sok napsütésre számíthatunk. Helyenként - elsősorban északkeleten és északnyugaton - záporeső kialakulhat, egy-egy zivatar is lehet. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között alakul.

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar.

A délkeleti, déli szél többfelé megélénkül, zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 26 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×