eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Ramini Djawadinak, a Trónok harca című amerikai televíziós fantasy sorozat zeneszerzőjének show-ja a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 18-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Trónok harcás véradás lesz pénteken

Békéscsaba beindult, azzal számolnak, hogy 600-700 műtétre való vér összejön. Lesznek ajándékok is.

Trónok harca tematikájú véradást szerveznek péntekre Békéscsabára - adja hírül a Beol.hu. Az Add a véred a trónért! fantázianevű rendezvény az HBO és a Vöröskereszt együttműködésében jön létre a Csaba Center parkolójában, egy-egy véradó kamionban.

200-250 főre számítanak, elsősorban fiatalokra, ezzel körülbelül 600-700 életmentő műtéthez járulhatnak hozzá majd a véradók.

Minden véradó egyébként kap egy vastrónos pólót és egy karkötőt, és további nyereményekért sorsolás is lesz - írja a megyei online lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×