eur:
389.45
usd:
361.59
bux:
68448.88
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Élő halat eszik és bulizik Kim Dzsong Il

Észak-Korea vezetője, Kim Dzsong Il szereti a még mozgó halat megenni - legalábbis ezt állítja egykori főszakácsa, aki könyvet írt arról, milyen volt a vezérnek főzni.

Kim Dzsong Il olyan frissen szereti enni a halat, hogy az még mozog, majd a falatot francia borral vagy brandyvel öblíti le - állítja Fudzsimoto Kendzsi, aki korábban az észak-koreai vezető főszakácsa volt. "Különösen azt kedvelte, amikor olyan friss volt a hal, hogy az még levegőért kapkodott és csapdosott a farkával, ahogy a szájához emelte" - részletezte a férfi.

Az 56 éves szakács, miután elmenekült Észak-Koreából, Japánban telepedett le, és most ott adta ki könyvét Kim Dzsong Il szakácsa voltam címmel.

A könyvből az is kiderül, hogy az észak-koreai vezér "kéjpartikat" rendezett, ahol meztelen nőket utasított arra, hogy "amerikai tánczenére táncoljanak".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
A pesti Csikágó újraéled

A pesti Csikágó újraéled

Budapest talán egyik legtöbbször sztereotipizált városrésze a VIII. kerület. A negatív konnotációktól most elvonatkoztatva gondoljunk csak bele, hogy a területén található a Palotanegyed, illetve megannyi ismert galéria választotta ezt a környéket székhelyéül. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Műtárgyak Éjszakája Fesztivál idén több mint 100 művészeti programot sorakoztat fel. Ezekből válogattunk számotokra, különös figyelmet fordítva a VIII. kerület művészeti, kulturális sokszínűségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×