eur:
391.12
usd:
366.58
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Új gyanúsított a két éve eltűnt kislány ügyében?

Új gyanúsított után nyomoznak Madeleine McCann két évvel ezelőtti eltűnése ügyében.

Egy titokzatos férfi gyanúsan viselkedett a brit kislány eltűnése előtti napokban. Több szemtanú látta, amint a McCann-család apartmanja közelében álldogál a portugáliai Praia da Luzban.

A férfi szerepét egy brit televíziós műsorban boncolgatják majd. A Channel 4 csatorna egyik munkatársa szerint a lehetséges elkövetőről a rendőrségi iratokban is vannak információk, de a portugál hatóságok nem foglalkoztak ezzel a szállal, noha több szemtanú is beszélt a férfiról.

A McCann-házaspár május elején Oprah Winfrey talkshow-jában fog szerepelni, és egy képet is bemutatnak, hogyan nézhet ki most Madeleine.

A gyermeknek 2007. május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz üdülőközpontjában. A kislány akkor tűnt el, amikor a szállodai szobában aludt - két kisebb testvérével -, miközben a szülők az épülettől nem messze, baráti társasággal vacsoráztak.

Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem kísérte, különösen az után, hogy a portugál rendőrség a kislány orvos szüleit, Gerry és Kate McCannt nyilvánította gyanúsítottá az ügyben.

A gyanúsítást ugyan tavaly júliusban - érdemi bizonyítékok hiányában - visszavonták, a gyermeknek azonban azóta sem lelik a nyomát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×