eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megtiltották a csókolózást a pályaudvaron

A szerelmes pároknak ezentúl tilos csókolózniuk az Angliában található Warrington vasútállomásán, mert ölelkezésükkel feltartják a siető utasokat. A tiltásra tábla is figyelmeztet.

Csak a kijelölt helyen búcsúzhatnak csókkal egymástól azok a szerelmes párok, akik a Warrington Bank Quay vasútállomáson tartózkodnak. A tiltásra vonatkozó táblát a taxiállomáson helyezték el az illetékesek.

A tiltás életbeléptetését azzal magyarázták, hogy az ölelkező párok rendszeresen feltartották a sietőket, mások pedig megálltak, és nézték őket - ezzel is kisebb dugót okozva.

Több utas szerint is őrült az ötlet, és értelmetlen a tiltás bevezetése, különben is: hogyan büntetik azokat, akiket csókolózáson kapnak?

Az állomás felújítására egyébként a város és a Virgin Vonattársaság 650 ezer fontot (több mint 220 millió forintot) költ. A közlekedési társaság azzal indokolta a szabály bevezetését, hogy amióta új járatokat indítottak London és Glasgow között, jelentősen megnövekedett az állomás forgalma. "Nem bánjuk, ha az emberek rövid ideig álldogálnak, csak ne tegyék azt túl hosszan" - magyarázta a Virgin szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×