eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Eső és erős szél várható

Hétfő estig egy hidegfront halad át dél, délkelet felé a Kárpát-medence felett. Emiatt átmenetileg megnövekszik a felhőzet, és csapadék is várható, majd a front mögött erős, viharos szél kíséretében hideg levegő árasztja el térségünket - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Magyarországon az éjszaka képződött köd feloszlását követően változóan felhős lesz az ég. Estétől észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen eső, záporeső is előfordulhat.

Hajnaltól már elkezdődik a felhőzet csökkenése, és hétfőn napközben felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Ekkor néhol még kialakulhat kisebb zápor, a hegyekben esetleg hózápor.

Vasárnap estétől egyre többfelé megerősödik az északnyugatira forduló szél. Hétfőn a Dunántúlon viharos széllökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 5 Celsius-fok között alakul, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 6-11 Celsius-fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×