eur:
388.51
usd:
360.71
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A férfiak harmada szüzet akar feleségnek

Az ausztrál férfiak harmada olyan nővel szeretne oltár elé állni, aki még érintetlen - derült ki egy felmérésből.

Egy ausztrál férfimagazin 57 ezer férfit kérdezett meg arról, milyen nőt vezetne a legszívesebben az oltár elé. A megkérdezettek 28 százaléka azt reméli, hogy menyasszonya még szűz az esküvő napján, míg 41 százalékuk azt szeretné, hogy partnerüknek előzőleg 5, vagy annál kevesebb kapcsolata legyen.

Mindössze 5 százalék fogadja el, hogy választottjának már több mint 15 partnere volt a házasság előtt.

Gail Hawkes szexológust meghökkentette a kutatás eredménye, ami szerinte nem lett volna meglepő a hatvanas években, de 2008-ban igen. Azt hittük, hogy a szexualitásban többé már nincsenek ezek a megkötések és kettős mércék, de a férfiak szerint még jelen vannak - véli a szakértő.

A kutatás, amelynék kérdéssora a magazin weboldalán volt elérhető több mint 2 hétig, leginkább a húszas éveik végén járó, diplomával rendelkező és már dolgozó férfiakat érdekelte.

Azoknak a férfiaknak nagyot kell csalódniuk, akik nagy elvárásokat támasztanak jegyesük elé: egy ausztrál kutatóintézet felmérése szerint a 16 és 35 év közötti nők mindössze 11 százaléka létesít szexuális kapcsolatot csak és kizárólag az akkori partnerével.

Ugyanebből a tanulmányból az is kiderül, hogy a 30 és 39 év közötti férfiaknak átlagosan 9,5 szexpartnerük van, míg az ugyanebben a korban lévő nőknek 4,7.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×