eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Az új James Bond sebezhetőbb lesz, de szexis marad

Ian Fleming, a híres James Bond-történetek kitalálója és megírója május 28-án lenne 100 éves. A centenárium alkalmából újabb történet lát napvilágot a 007-es ügynök főszereplésével, ám ezúttal Sebastian Faulks tollából. Az író elárulta: az új James Bond sebezhetőbb lesz, de továbbra is lovagias és szexis marad.

Egyelőre keveset lehet tudni az új James Bond-könyv történetéről, de annyi már biztos, hogy a cselekmény a hidegháború időszakában fog játszódni és a heroin-kereskedelem lesz a középpontjában. Talán ezért sem véletlen a női főszereplő neve: Poppy, ami angolul mákot és pipacsot jelent.

Az új 007-es történet írója Sebastian Faulksot az a megtiszteltetés érte, hogy a James Bond-történetek atyja, Ian Fleming örökébe léphet, aki idén lenne 100 éves. 2007 júliusában derült ki, hogy az 55 éves Anglia-szerte ismert és elismert Faulks lehet a következő izgalmas mű szerzője, ami egyébként már a 22. hivatalos Bond-regény lesz a sorban Fleming 1964-es halála óta. A legutolsó 6 évvel ezelőtt jelent meg, de mindössze 5 ezer példány fogyott belőle Nagy-Britanniában.

Sebastian Faulks szerint könyve olyan sikeres lesz, hogy az jelentősen fogja növelni a gazdag Fleming-család pénztárcáját.

A szerző bizakodó előrejelzése nagy valószínűség szerint beválik, hiszen Angliában óriási marketingkampánnyal segítik meg a jeles évfordulóra írt új könyvet.Az író bevallotta, hogy általában több hónapnyi kutatás után írja meg műveit, ám ez a Bond-könyv mindössze 6 hét alatt készült el.

Az 55 éves író elárulta azt is, hogy regényének 80 százaléka Fleming stílusában íródott, mert sikerült átvennie a nagy előd fejezeteinek szabályosságát és mondatainak felépítését. Az 1967-ben játszódó új történetben a szerző elmondása szerint a 007-es ügynök sebezhetőbb lesz, de megmarad lovagiassága és szexiessége.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×