eur:
393.63
usd:
351.68
bux:
72949.64
2024. augusztus 25. vasárnap Lajos, Patrícia
Nyitókép: Pixabay

Halmozta a rossz döntéseket, balesetet is okozott

Nem mindennapi esetsorozattal találták szembe magukat a zuglói rendőrök. A történteket így foglalták össze: "jogesettár".

Egy férfi a rendőrök gyanúja szerint lopott autóval, ittasan okozott baleset a főváros XIV. kerületében, majd menekülése közben egy kerékpárt is megpróbált ellopni.

Mint a rendőrség beszámolójából kiderül, egy pest vármegyei férfi aki a gyanú szerint 2024. augusztus 23-án délután egy Mogyoródi úti telephelyen egy gépkocsiból ellopta annak indítókulcsát és egy bankkártyát, majd egy szintén az udvarban álló másik autót is ellopott.

K. Krisztofer a lopott járművel 16 óra 15 perc körül

a Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésében egy személyi sérüléssel is járó balesetet okozott, ám a helyszínről elmenekült.

A 23 éves férfi ezután egy Thököly úti társasházba szökött be, ahonnan egy biciklit próbált eltulajdonítani, ám megzavarták. A járőrök végül a Cházár András utcában 16 óra 45 perckor elfogták.

A férfinél a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak, őt pedig mintavételre előállították. Az alkoholszonda eredménye alapján felmerült az ittasság gyanúja is, azt a rendőrség külön szabálysértési eljárásban vizsgálja. Az adatai ellenőrzésekor kiderült, hogy lopás miatt a Jászberényi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el.

K. Krisztofer ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság többrendbeli lopás vétség, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, és kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt, szakértők bevonásával indított eljárást. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Néhány tanszer ára szabályosan kilőtt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az áltagos éves infláció felett emelkedett a tanszerek ára Magyarországon. Most ősszel - a két évvel korábbihoz képest - csaknem 40 százalékkal drágábban lehet beszerezni az iskolában szükséges eszközöket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
Itt a lista: ezek most Magyarország kedvenc bankfiókjai

Itt a lista: ezek most Magyarország kedvenc bankfiókjai

A Portfolio rendszeresen közzéteszi a hazai mobilbankok rangsorát a felhasználók értékelése alapján, legutóbb augusztus elején mutattuk be  a sorrendet.  Ezúttal a bankolás hagyományosabb terepének számító, de az utóbbi évtizedben jelentős funkcióváltozáson áteső bankfiókok megítélésére voltunk kíváncsiak a hét nagybank Google-értékelései alapján. Bemutatjuk a bankok listáját, amelynek élére az OTP került, és a 20 legnépszerűbb magyar bankfiókot, amelyek közül az orosházi Erste, az egri K&H és a budapesti Etele Plazában található Raiffeisen valamit nagyon jól tud egy átlagos hazai bankfiókhoz képest.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×