eur:
396.06
usd:
369.31
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Umarex gyártmányú Walther P22 9 mm öntöltő gázpisztoly. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Fegyveres rablás volt a fővárosban

Sérülés nem történt.

Fegyveres rablás történt a főváros I. kerületében kedd délután. A Budapesti Rendőr-főkapitányságtájékoztatása szerint személyi sérülés nem történt, a rendőrök a bűntény helyszínének közelében megtalálták a bűncselekménynél használt gáz-riasztó pisztolyt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A bejelentést követően a nyomozók adatgyűjtésbe, tanúkutatásba kezdtek, és bűnügyi szemlét tartottak. Az elkövető felkutatása megkezdődött.

A címlapkép illusztráció

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×