eur:
388.66
usd:
360.77
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Unsplash.com

Sínre pakolt betondarabokkal ütközött a vonat

Ismeretlen tettes gátolta a vasúti közlekedést Bátonyterenyénél, a rendőrök a lakosság segítségét kérik az ügy kivizsgálásához.

A Police.hu-n megjelent közlemény szerint a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2023. szeptember 20-án 14 óra 45 percet megelőző időszakban, a Bátonyterenye-Kisterenye és Nagybátony közötti nyílt vasúti pályatest mindkét sínszálára betondarabot helyezett el, ezzel veszélyeztetve a vasúti közlekedés biztonságát és a vasúti szerelvényen közlekedők életét és testi épségét.

A pályaszakaszon közlekedő motorvonat a betondarabbal összeütközött, aminek következtében a motorkocsiban anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Police.hu
Police.hu

A rendőrök közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt indított eljárásban kérik a lakosság segítségét. Akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, kérik, jelentkezzenek a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Salgótarjáni Alosztályán (Salgótarján, Kossuth út 5.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószám 33-50-es mellékén, vagy tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×