eur:
368.00
usd:
342.41
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
Nyitókép: Pixabay

Majdnem halálra vertek egy férfit Budapesten

Csak kevésen múlt, hogy a szerencsétlen nem vesztette életét.

Budapest XI. kerületében riasztották a rendőröket mért két férfi egy harmadikat ütlegelt - írja a police.hu. A bántalmazás következtében az áldozat elborult egy padon, ám a kapucnija fennakadt a háttámlán.

Amikor a rendőrök odaértek a férfi már nem lélegzett ezért azonnal megkezdték az újra élesztését, majd mentőt hívtak. A szerencsétlen végül túlélte és a mentők kórházba vitték.

A két bántalmazót a rendőrök elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
Infláció, népszámlálás, statisztika: élet a számok mögött – nagyinterjú Vukovich Gabriellával, a KSH leköszönő elnökével

Infláció, népszámlálás, statisztika: élet a számok mögött – nagyinterjú Vukovich Gabriellával, a KSH leköszönő elnökével

Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal leköszönő elnöke az infláció csökkenő tendenciáiról és népszámlálás már meglévő eredményeiről, azok alapján az elmúlt időszakban tapasztalt, a demográfiát, a települések népességét, az országrészek közötti eltéréseket mutató változásokról beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában, de szót ejtett a jövőbeni terveiről is.

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×