eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Portik Tamást elvezetik az ellene a Tanyi-Lakatos-ügyben emberölés bűntettének kísérlete miatt indult büntetőügy előkészítő ülése után a Fővárosi Törvényszék folyosóján 2019. november 27-én. Portik Tamás nem ismerte el felelősségét az 1996-ban, az ügetőn történt emberölési kísérletben; a férfi az ügyészség szerint megbízást adott a gyilkosságra.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Portik Tamás újabb jogi trükköt vetett be a Fenyő-gyilkosság ügyében

Portik Tamás elküldte az alig három hónapja kirendelt ügyvédjét. A leendő védőt is megnevezte, ezzel a lépéssel akár hosszú hónapokkal késleltetheti a büntetőpert.

Nem tudtak érdemi tárgyalást tartani csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken a Fenyő-gyilkosság miatt zajló büntetőperben. A tárgyalás kezdetén a Kozma utcai börtönből kapcsolt Portik Tamás másodrendű vádlott arról tájékoztatott, hogy a kirendelt védőjével, dr. Icsu Róberttel megszüntette a kapcsolatot, mert kibékíthetetlen ellentét alakult ki közöttük - írja a Magyar Nemzet.

Portik Tamás bejelentette, hogy a továbbiakban dr.Vincze Tamás látja el felkért ügyvédként a védelmét.

Portik Tamásnak ő a negyedik védője, valamennyi korábbi ügyvédjével megromlott a kapcsolata.

A lap jogászokra hivatkozva azt írja:

az újabb és újabb ügyvédváltások egyértelműen időhúzásnak tudhatók be.

A legújabb ügyvéd több hónapos felkészülési időt kérhet, hogy meg tudja ismerni a nyomozati és a negyedik éve tartó tárgyalási anyagokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×