eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Mentőautó 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Tinédzserek estek egymásnak, kés is előkerült Józsefvárosban

Két 14 éves fiatal egy korábbi nézeteltérés miatt vitatkozott össze egymással.

Vádat emeltek két fiatallal szemben, vita közben ugyanis egyikük zsebkéssel életveszélyesen megsebesítette másikat – közölte a vádhatóság.

A fiatalok egy iskola előtt találkoztak, egyikük verekedni hívta másikat. Odalépett hozzá és ököllel arcon ütötte az épület előtti korláton ülő srácot. A megtámadott az ütés hanyatt esett, eközben kiesett a zsebéből a kése. A pengét kihajtotta, majd az őt megütő, ekkor már menekülni próbáló fiú után szaladt, fellökte és megszúrta.

A fiatal életveszélyes sérülést szenvedett.

A támadás után a vádlott tovább hadonászott a késsel, majd elment a helyszínről. A helyszínen lévő többi fiatal a megkéselt fiúhoz mentőt hívott.

A vádlott egy XIV. kerületi játszótéren odaadta a támadáskor használt kést a barátnőjének, aki azt egy VIII. kerületi társasház egyik ablakfordulójában elrejtette.

A Fővárosi Főügyészség a késelő fiatallal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, és fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza. A megkéselt fiút a főügyészség garázdaság vétségével vádolja, neki közérdekű munka büntetést javasolt. A kést elrejtő harmadik fiatalkorú társukkal szemben bűnpártolás vétsége a vád.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×