eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Őrizetbe vettek két embert a Budapesten meghalt férfi ügyében

Őrizetbe vett a rendőrség egy 34 éves és egy 40 éves férfit a Ferenc körúton meghalt férfi ügyében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Az áldozatról azt írták: embercsempészek hagyhatták sorsára a férfit, aki furgonjukban lett rosszul péntek este. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság két eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása, illetve embercsempészés miatt, a most őrizetbe vett két férfit utóbbival gyanúsítják.

A közlemény arra is kitér, hogy társaikat még keresik.

Az MTI péntek este számolt be arról, hogy egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés a IX. kerületi Ferenc körútról. A rendőrség akkori közlése szerint a mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni a férfit, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A helyszíni szemle első adatai nem utaltak idegenkezűségre.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×