eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Többeket is lepofozott az Örs vezér téren – videó

Az ügyészség a terheltet gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

A vád szerint a terhelt 2022. május hó 29-én a hajnali órákban a X. kerület, Örs vezér tere, M2 metró kijáratánál szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit ennek során ököllel megütött. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, szilánkos orrcsonttörést szenvedett.

A vádlott ezután tovább sétált, majd a közeli dohánybolt előtt meglátta a másik sértettet, aki a lépcsőn ülve várakozott a barátnőjére. A vádlott elsétált a férfi mellett, majd a kezében lévő kávéval leöntötte őt, és a papír poharat is hozzávágta a sértetthez. Ezután szóváltás alakult ki közöttük, aminek során a vádlott tenyérrel arcon ütötte a férfit.

Mindezt látta egy harmadik férfi is, aki a vádlott utána ment, és számon kérte őt a történtek miatt. A szóváltás során a vádlott őt is arcon ütötte. A férfi a pofon erejétől a földre esett, azonban nem sérült meg – olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága a szükséges bizonyítékokat beszerezte, ennek eredményeként a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség a 35 éves férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé. A vádat a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség Büntetőbíróság Előtti Ügyek Csoportja képviselte.

A tárgyaláson lefolytatott bizonyítás alapján a Pesti Központi Kerületi Bíróság a vádlottat váddal egyezően, súlyos testi sértés bűntettében és garázdaság vétségében bűnösnek mondta ki, és ezért őt 1 év 6 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte.

Az ítélet nem jogerős.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×