eur:
395.01
usd:
363.62
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Pexels.com

A férj ütlegelte, a feleség rugdosta az orvost

Lestár Ferenc visszaadta a kölcsön kenyeret, komoly verekedés volt a fóti ügyeleten.

Megtámadták szombaton Fóton az egy ügyletes orvost. A Bors tudósítása szerint Lestár Ferenc - aki civilben testépítő is - nem hagyta magát, és végül támadóját kellett koponyasérülésekkel kórházba vinni.

A cikk szerint először csak ordibálás kezdődött a beteg részéről, majd lökdösődés kezdődött, innen fajult a vita tettlegességig.

Ami az előzményeket illeti, péntek éjjel egy házaspár telefonon kereste az orvost azzal az igénnyel, hogy másnap gyógyszerfelírással állítsa be a feleség vérnyomását, ám az orvos közölte, ez háziorvosi hatáskör. Erre a férj szombaton újra telefonált, majd személyesen is megjelent az ügyeleten, és közölte, az orvosok mind "gyáva férgek", félnek a Covidtól, így tagadják meg az ellátást a betegektől.

Lestár Ferenc jelezte, hogy nem fog megijedni a házaspártól, majd miután a feleség nekilökte a szekrénynek, az orvos visszalökte a nőt. Ezt követően kezdte a férj ütlegelni, a feleség rugdosni az orvost.

"Ilyen helyzetben az ember arra törekszik, hogy kikerüljön a csapdából. Az volt a benyomásom, hogy ha nem teszek semmit, az ember péppé fog verni" - fogalmazott a lapnak Lestár Ferenc, aki bokszolni kezdett, miközben a bútorok "átrendeződtek".

Az orvos kiszaladt a váróba, hogy legyenek szemtanúk, majd ki a rendelő elé, és becsukta a rendelőajtót, de kitörték az üveget, és az utcán folytatódott a verekedés. Az orvos állítása szerint a házaspár azzal is fenyegetőzött, hogy a fiaikkal jönnek vissza, és agyonverik őt.

A rendőrség az orvost tanúként hallgatta meg. Beismerte, hogy ezután a férj fejét még hozzáverte párszor az autójukhoz. A rendőröket egy beteg hívta ki. Az orvos ellen büntetőeljárás nem indult. Elmondása szerint már nem ez volt az első eset, hogy rátámadtak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×