eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pexels.com

A férj ütlegelte, a feleség rugdosta az orvost

Lestár Ferenc visszaadta a kölcsön kenyeret, komoly verekedés volt a fóti ügyeleten.

Megtámadták szombaton Fóton az egy ügyletes orvost. A Bors tudósítása szerint Lestár Ferenc - aki civilben testépítő is - nem hagyta magát, és végül támadóját kellett koponyasérülésekkel kórházba vinni.

A cikk szerint először csak ordibálás kezdődött a beteg részéről, majd lökdösődés kezdődött, innen fajult a vita tettlegességig.

Ami az előzményeket illeti, péntek éjjel egy házaspár telefonon kereste az orvost azzal az igénnyel, hogy másnap gyógyszerfelírással állítsa be a feleség vérnyomását, ám az orvos közölte, ez háziorvosi hatáskör. Erre a férj szombaton újra telefonált, majd személyesen is megjelent az ügyeleten, és közölte, az orvosok mind "gyáva férgek", félnek a Covidtól, így tagadják meg az ellátást a betegektől.

Lestár Ferenc jelezte, hogy nem fog megijedni a házaspártól, majd miután a feleség nekilökte a szekrénynek, az orvos visszalökte a nőt. Ezt követően kezdte a férj ütlegelni, a feleség rugdosni az orvost.

"Ilyen helyzetben az ember arra törekszik, hogy kikerüljön a csapdából. Az volt a benyomásom, hogy ha nem teszek semmit, az ember péppé fog verni" - fogalmazott a lapnak Lestár Ferenc, aki bokszolni kezdett, miközben a bútorok "átrendeződtek".

Az orvos kiszaladt a váróba, hogy legyenek szemtanúk, majd ki a rendelő elé, és becsukta a rendelőajtót, de kitörték az üveget, és az utcán folytatódott a verekedés. Az orvos állítása szerint a házaspár azzal is fenyegetőzött, hogy a fiaikkal jönnek vissza, és agyonverik őt.

A rendőrség az orvost tanúként hallgatta meg. Beismerte, hogy ezután a férj fejét még hozzáverte párszor az autójukhoz. A rendőröket egy beteg hívta ki. Az orvos ellen büntetőeljárás nem indult. Elmondása szerint már nem ez volt az első eset, hogy rátámadtak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×