eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pexels.com

Lépre csaltak egy pedofilt Győrben

Fizetett volna egy gyermekkorúért. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

Letartóztattak egy 42 éves férfit, aki egy internetes társkeresőn keresztül pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy gyermekkorú fiúval - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI).

A nyomozók februárban kaptak információt a férfi tevékenységéről, ezért a csevegő applikáción keresztül feltérképezték a szándékát; ekkor derült ki, hogy fizetni akart azért, hogy Győrbe "szállítsanak" neki egy gyermekkorút.

A nyomozók a találkozón elfogták a férfit, aki magával vitte az előre megbeszélt összeget. A férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

A KR NNI őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt folytatnak büntetőeljárást. A Győri Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×