eur:
394.43
usd:
370.21
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Összeroncsolódott személyautó a veresegyházi Fő úton 2018. április 30-án hajnalban. A police.hu közlése szerint a jármű eddig tisztázatlan körülmények között az árokba hajtott, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Az autóban utazók közül egy ember meghalt, további két személy könnyű sérüléseket szenvedett.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Ittasan száguldozott a sofőr - így halt meg az Újpest fiatal focistája

A tragédia bő két évvel ezelőtt történt Veresegyházán, a hajnali órákban.

Halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség az ellen a 27 éves férfi ellen, aki miatt meghalt az Újpest 17 éves futballistája 2018. április 30-án.

Molnár Emánuel Erik az autó hátsó ülésén utazott, amikor az ittas sofőr az éjjeli órákban nagy sebességgel nekicsapódott egy patak korlátjának Veresegyházán. A sofőrnek semmi baja nem lett, a másik két utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére közölte,

a sofőr beismerte a bűnösségét a kihallgatása során.

Mint kiderült, a bűncselekményi határ háromszorosára tehető mennyiségű alkohol volt a fiatal járművezető szervezetében. Ráadásul a megengedett 50 km/h helyett 150-160 km/h-val haladt.

A borult idő és a nedves úttest, valamint az ittassága és az extrém módon eltúlzott sebesség miatt a sofőr egy jobbra ívelő útszakaszon elveszítette az uralmát a jármű felett és azzal egy út menti korlátnak csapódtak. A korlát fémcsöve az ütközés következtében átszakította az autó jobb hátsó ajtaját és áthatolt a hátul ülő fiatal focista törzsén is, aki

azonnal életét vesztette.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×