eur:
393.7
usd:
369.08
bux:
65839.8
2024. április 23. kedd Béla
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: police.hu

Horrorisztikus részletek a gyulai késeléses gyilkosságról

Megszólalt az a szemtanú, aki elsőként ért a tragédia helyszínére, és megtalálta a holttestet.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 18 éves, az érettségijét ünneplő fiatal két embert is megkéselt Gyulán vasárnap hajnalban. Az elkövető, aki egy rendészeti iskola tanulója volt, a gyilkosság éjjelén a barátjával szórakozott Gyulán, majd hazatérve kést vett magához, aztán visszaindult a belvárosba.

Lakóhelyétől néhány házra találkozott egy 27 éves férfival, többször úgy megszúrta, hogy a helyszínen az életét vesztette. A támadást végignézte az egyik barátja, akit – azért, hogy az ne tudja értesíteni a mentőket – szintén megtámadott, és az arcán egy 4 centiméteres sebet ejtett. R. Róbertet nem sokkal később elfogták a hatóságok, és beismerő vallomást tett, noha önvédelemre hivatkozott – jegyzi meg a Blikk.

Közben a Bors arról ír, a tragédia helyszínén, a Wesselényi utcában újabb döbbenetes részletekre derült fény. A gyilkosság az áldozat háza előtt történt. Egy, a közelben élő férfi szólalt meg a lapnak, aki az elsők között ért a helyszínre az áldozat megtalálásakor. „A házunk közelében lévő kukák között feküdt a lemeztelenített fiatalember.

A gyilkos átvágta a torkát, majd valamilyen oknál fogva levetkőztette.

Utána a tettes hazasietett a szemközti utcába, és egy talicskát hozott. Beletette a holttestet és a körülbelül tíz méterre lévő kukák közé tolta, amelyeket aztán gondosan ráhúzott” – fogalmazott.

R. Róbert rendőr akart lenni, el is végezte az iskolát, kollégiumban lakott egy ideig, de onnan kicsapták. Most pedig már ő város szégyene – mondta a lapnak egy, az elkövető szomszédságában élő gyulai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×