eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin

Javítóintézetbe és előzetesbe került a kaposvári bántalmazó fiatal

Előzetes letartóztatásba került a kaposvári Zita Gyermekotthonban a társát bántalmazó 17 éves fiatal, aki az eset nyilvánosságra kerülése után megszökött az otthonból. Súlyos büntetésre számíthat.

A Somogy Megyei Főügyészség indítványozta annak a 17 éves fiatalkorúnak a letartóztatását, aki a kaposvári Zita Gyermekotthonban gyakorlatilag szórakozásból bántalmazta egyik társát - derül ki az ügyészség közleményéből.

A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a fiatalkorú gyanúsított letartóztatását azzal, hogy azt javítóintézetben kell végrehajtani.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú 2019 decemberében többször minden ok nélkül, gyakorlatilag szórakozásból bántalmazta intézeti nevelt társát. A 2019. december 29-i esetet a gyanúsított egyik társa videóra vette, melyet később megosztott az egyik közösségi oldalon is.

A nagy visszhangot kiváltó felvétel nyilvánosságra kerülését követően a fiatalkorú gyanúsított megszökött, azonban a kaposvári rendőrök rövid időn belül elfogták és vele – őrizetbe vétele - mellett az aljas indokból folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérletének, valamint folytatólagosan elkövetett minősített személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúját közölték.

Az esetet rögzítő felvételen jól hallható, hogy a videó készítője a bántalmazás folytatására tüzeli az elkövetőt, ezért

a nyomozók őt is gyanúsítottként hallgatták ki.
Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×